Voor verkoop gevraagd Alfa Romeo Spider / Junior / GTV / Giuliëtta / 8C

Wij zijn continue op zoek naar klassieke Alfa Romeo’s Spider/Junior/GTV/Giuliëtta en de moderne 8C in staat 1 of 2, of een hard en compleet restauratie project.

Voor ons is het belangrijk dat:

– De auto schade vrij is
– Dat het een Europese auto is
– Dat de (onderhouds)historie bekend is
– Dat de auto matching numbers is
– Dat de auto roestvrij is

Heeft u een die u wilt verkopen, of weet u iets te staan, dan horen wij dat graag.

Als het kan met enkele foto’s en overige informatie.

 

Wij handelen al jaren in vintage, klassieke en moderne sportwagens met verkoop door heel Nederland, Europa en de rest van de wereld. We bieden een prachtige variëteit aan collector auto’s die in staat zijn om jarenlang puur plezier te geven, die u online kunt vinden op www.carrosso.com of door een bezoek te brengen aan onze showroom in Oldemarkt, op een uur rijden van Amsterdam Stad.

Wij hebben een grote variatie aan klassieke sportwagens, mocht u geïnteresseerd zijn in de specifieke details van een bepaalde auto, bel ons dan gerust. We staan open voor het onderhandelen over transacties, we kunnen auto’s opslaan en we hebben een effectieve en betrouwbare manier om uw auto’s te verkopen via ons aankoop- of consignatieverkoopprogramma. Dus, als u een (klassieke) sportwagen te koop heeft, neem dan contact met ons op en wij kunnen u de prijs geven die uw auto verdient!

  • Conditie: Gebruikt
  • Kleur exterieur: Diverse
  • Kleur interieur: Diverse
  • Transmissie: Handgeschakeld
  • Aandrijving: Achter
  • Stuur: Links
Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Vergelijkbare voertuigen

    Scroll to top