Voor verkoop gevraagd BMW Z1/Z3/Z4 of Z8

Wij zijn continue op zoek naar BMW’s Z1 / Z3 / Z4 of Z8 in staat 1 of 2, handgeschakeld.

Pour nous, il est important que :

– De auto schade vrij is
– Weinig kilometers
– Dat de (onderhouds)historie bekend is
– Dat de auto roestvrij is

Avez-vous une BMW de la série Z que vous souhaitez vendre, ou connaissez-vous quelque chose, alors nous aimerions avoir de vos nouvelles.

Si possible avec quelques photos et autres informations.

Wij handelen al jaren in vintage, klassieke en moderne sportwagens met verkoop door heel Nederland, Europa en de rest van de wereld. We bieden een prachtige variëteit aan collector auto’s die in staat zijn om jarenlang puur plezier te geven, die u online kunt vinden op www.carrosso.com of door een bezoek te brengen aan onze showroom in Oldemarkt, op een uur rijden van Amsterdam Stad.

Wij hebben een grote variatie aan klassieke sportwagens, mocht u geïnteresseerd zijn in de specifieke details van een bepaalde auto, bel ons dan gerust. We staan open voor het onderhandelen over transacties, we kunnen auto’s opslaan en we hebben een effectieve en betrouwbare manier om uw auto’s te verkopen via ons aankoop- of consignatieverkoopprogramma. Dus, als u een (klassieke) sportwagen te koop heeft, neem dan contact met ons op en wij kunnen u de prijs geven die uw auto verdient!

  • État: Utilisé
  • Couleur extérieure: Diverse
  • Couleur intérieure: Diverse
  • Transmission: Manuelle
  • Conduire: Roue arrière
  • Volant: Gauche
Remplissez le formulaire et nous vous contacterons dans les plus brefs délais

    Véhicules similaires

    Scroll to top