Voor verkoop gevraagd Austin-Healey 3000 Mk3

We are continuously looking for Austin-Healey oldtimers and classic cars in state 1 or 2, manual and manual transmission with Overdrive. We are also interested in hard and complete restoration projects.

For us it is important that:

– De auto schade vrij is
– Dat de (onderhouds)historie bekend is
– Dat de auto matching numbers is
– Dat de auto roestvrij is

Heeft u een Austin-Healey die u wilt verkopen, of weet u iets te staan, dan horen wij dit graag.
If possible with some photos and other information.

Wij handelen al jaren in vintage, klassieke en moderne sportwagens met verkoop door heel Nederland, Europa en de rest van de wereld. We bieden een prachtige variëteit aan collector auto’s die in staat zijn om jarenlang puur plezier te geven, die u online kunt vinden op www.carrosso.com of door een bezoek te brengen aan onze showroom in Oldemarkt, op een uur rijden van Amsterdam.

Wij hebben een grote variatie aan klassieke sportwagens, mocht u geïnteresseerd zijn in de specifieke details van een bepaalde auto, bel ons dan gerust. We staan open voor het onderhandelen over transacties, we kunnen auto’s opslaan en we hebben een effectieve en betrouwbare manier om uw auto’s te verkopen via ons aankoop- of consignatieverkoopprogramma. Dus, als u een (klassieke) sportwagen te koop heeft, neem dan contact met ons op en wij kunnen u de prijs geven die uw auto verdient!

  • Condition: Used
  • Transmission: Manual
  • Engine: 3 L
  • Drive: RWD
  • Construction year: 1960
  • Steer: LHD
Fill in the form and we will contact you as soon as possible

    Similar Vehicles

    Scroll to top