Voor verkoop gevraagd Mercedes-Benz SL/SLR/SLS

Wij zijn continue op zoek naar Mercedes-Benz SL / SLR / SLS uitvoeringen, oldtimers en moderne auto’s in staat 1 of 2, handgeschakeld of automaat. Tevens hebben wij belangstelling voor harde en complete restauratie projecten.

Für uns ist es wichtig, dass:

– De auto schade vrij is
– Dat de (onderhoud) historie bekend is
– Dat de auto matching numbers is
– Dat de auto Europees is
– Dat de auto roestvrij is

Heeft u een Mercedes die u wilt verkopen, of weet u iets te staan, dan horen wij dat graag.
Wenn möglich mit einigen Fotos und anderen Informationen.

Wij handelen al jaren in vintage, klassieke en moderne sportwagens met verkoop door heel Nederland, Europa en de rest van de wereld. We bieden een prachtige variëteit aan collector auto’s die in staat zijn om jarenlang puur plezier te geven, die u online kunt vinden op www.carrosso.com of door een bezoek te brengen aan onze showroom in Oldemarkt, op een uur rijden van Amsterdam Stad.

Wij hebben een grote variatie aan klassieke sportwagens, mocht u geïnteresseerd zijn in de specifieke details van een bepaalde auto, bel ons dan gerust. We staan open voor het onderhandelen over transacties, we kunnen auto’s opslaan en we hebben een effectieve en betrouwbare manier om uw auto’s te verkopen via ons aankoop- of consignatieverkoopprogramma. Dus, als u een (klassieke) sportwagen te koop heeft, neem dan contact met ons op en wij kunnen u de prijs geven die uw auto verdient!

  • Zustand: Gebraucht
  • Außenfarbe: Diverse
  • Innenfarbe: Diverse
  • Getriebe: Schaltgetriebe
  • Antrieb: Heck
  • Lenkrad: Links
Füllen Sie das Formular aus und wir werden uns so schnell wie möglich mit Ihnen in Verbindung setzen

    Similar Vehicles

    Scroll to top