Renault R4L

Over de Renault R4L

Renault R4L 1968

- Originele lak
- Slechts 41.834 aantoonbare kilometers
- Strak & hard exemplaar
- Originele conditie
- Franse demo-auto

De Renault R4, niet te verwarren met de Renault 4CV, werd in 1961 geïntroduceerd als een compacte gezinsauto. Het was een opvolger van de 4CV en werd al snel een populaire keuze voor gezinnen over de hele wereld. De R4 was bekend om zijn eenvoudige en praktische ontwerp, met een ruim interieur en een grote achterklep. Deze auto was zeer geschikt voor zowel stadsverkeer als avontuurlijke reizen op het platteland. De productie van de Renault R4 ging door tot 1994, waardoor hij een lange en succesvolle carrière had en een blijvende indruk naliet in de autogeschiedenis.

Deze 1968 Renault R4L heeft een opmerkelijk lage en aantoonbare kilometerstand van slechts 41.834 km, gedocumenteerd met een nauwkeurig teller-rapport en gedetailleerde facturen. Het voertuig wordt aangedreven door een 747cc 4-cilinder motor, gekoppeld aan een soepel schakelende 4-versnellingsbak. Met een gewicht van slechts 750 kg biedt deze klassieker een charmante en moeiteloze rijervaring.

De R4L levert betrouwbare en nostalgische prestaties. Het is een tijdloze auto die elke rit tot een bijzondere gebeurtenis maakt, met zijn karakteristieke uiterlijk en uitstekende wendbaarheid.

Deze Renault straalt in zijn originele donkergroene lak, geaccentueerd door prachtige bruine skai bekleding en de bijpassende deurpanelen. De glanzende chroom bumpers en witte 13 inch velgen voegen een vleugje elegantie toe aan zijn klassieke uitstraling.

Het interieur van deze R4L is zorgvuldig samengesteld, met een nette en heldere witte hemelbekleding, beige hoedenplank, een kunststof dashboard in een elegante beige tint en comfortabele stoelen. De aanwezigheid van schuiframen voor en achter zorgt voor een aangename luchtcirculatie tijdens uw ritten.

Deze R4L is niet alleen een esthetisch meesterwerk maar ook technisch perfect onderhouden. Het voertuig heeft een schadevrije historie, is binnen gestald in een garage en vertoont geen roest. Naast het teller-rapport zijn er ook een taxatierapport, diverse facturen, keuringsdocumenten en zelfs het originele Franse verkoopbewijs beschikbaar. Achterin de kofferbak bevindt zich nog een reservewiel.

Dit is een unieke kans om eigenaar te worden van een prachtig bewaarde Renault R4L uit 1968, een tijdloze klassieker in sublieme staat. Herleef het verleden en rijd in stijl met uw eigen Renault R4L.

Technisch

Kilometerstand 41.825 km
Bouwjaar 1968
Kleur Groen
Interieurkleur Bruin
Bekleding Skai
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Carrosserievorm Sedan
Aantal deuren 4
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 15-01-2022
BTW/Marge marge
Kenteken DZ-26-07
Aantal versnellingen 4
Vermogen 30 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 747cc
Gewicht 650 kg

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Robert Visser
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
+31 6150 76059 WhatsApp
Prijs Verkocht
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
NL
Totaal Verkocht
Scroll to top